Verzenden & Retourneren

Bestellen en Betalen


Met het plaatsen van een bestelling en het aanklikken van de knop ‘bestelling plaatsen’ ga je een betaalverplichting aan. De bijkomende verzendkosten zijn werkelijke kosten voor brievenbuspost en pakketpost.

 

Verzending en levering


Na ontvangst van je bestelling verzendt Lume Stories binnen 1 – 4 werkdagen. Mocht je nou hele erge haast hebben, laat het weten dan proberen we het sneller op de bus te doen of we maken de bestelling klaar en dan kan deze afgehaald worden bij Espressobar Puccini, Staalstraat 21, 1011JK Amsterdam.
Voor de verzending van alle artikelen werken we samen met PostNL.
Het verzendtarief wordt aan de hand van gewicht, formaat en/of waarde danwel per brievenbuspost, danwel pakketpost verzonden.
brievenbuspost € 4,10 | overkomstduur 1 tot 4 werkdagen
pakketpost tot 10 kilo € 6,75 | overkomstduur 1 tot 2 werkdagen.
We proberen de kaarsen zo goed mogelijk te verpakken in  zo veel mogelijk duurzame, papieren, gerecycled en reeds gebruikt verpakkingsmateriaal.

Ondanks dat we onze best doen alles goed te verpakken, kan het zijn dat er kaarsen breken. Als dat het geval is, zou je dan een foto kunnen maken en kunnen naar info@lumestories.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op zodat we samen kunnen oplossen.


Bedenktijd, herroeping en retourneren


Als de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Neem zo snel mogelijk contact met Lume Stories op via info@lumestories.com. Je ontvangt dan instructies voor de retourzending per mail.
Als deze instructies in acht worden genomen en het artikel verkeert in goede, originele staat, dan worden de aankoopwaarde en de verzendkosten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending terug gestort op je bankrekening. Kosten voor de retourzending zelf zijn voor de klant.
Lume Stories behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd.
Lume Stories behoudt zich ook het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.


Klachten


Heb je een klacht over een artikel dat je bij Lume Stories gekocht hebt? Laat het ons weten via imfo@lumestories.com. Voorzie je mail van een duidelijke omschrijving en eventueel een foto. We nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. In overleg bepalen we wat redelijk en wenselijk is.


Annuleren


Een (deel van een) bestelling kan zonder opgaaf van reden geannuleerd worden na betaling. Dit kan alleen als verzending nog niet plaatsgevonden heeft. Het aankoopbedrag wordt minus de administratie- en transactiekosten (2,95) binnen 5 dagen terugbetaald. Eventueel gemaakte betaalkosten worden niet teruggeboekt.


Garantie


Lume Stories staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.


Overmacht


Lume Stories is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij Lume Stories transportstagnatie.


Privacy


Lume Stories geeft geen persoonsgegevens van klanten aan derden door. Wij gebruiken klantgegevens alleen ten behoeve van het verwerken van de bestellingen. De site plaatst Cookies. U kunt hiervoor al dan niet toestemming geven.


Prijzen


Alle prijzen op deze website  zijn in euro’s inclusief BTW. Als je een factuur inclusief BTW wil ontvangen dan is dat mogelijk. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien in uitzonderlijke gevallen twee bestellingen elkaar kunnen kruizen op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan het eerste recht op dit artikel.


Aansprakelijkheid


Lume Stories aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.


Afbeeldingen & teksten


Onze foto’s worden met grote zorgvuldigheid gemaakt. Het kan zijn dat de kleuren in de werkelijkheid afwijken van de weergave op je scherm. Lume Stories is niet aansprakelijk voor deze afwijkingen.
Alle afbeeldingen en teksten op onze site zijn eigendom van Lume Stories. Het is niet toegestaan om ze zonder onze toestemming te gebruiken voor andere doeleinden. Wil je ze gebruiken op je blog of in andere media, superleuk, laat het ons dan even weten.